Gastenboek

Als je enthousiast bent, een beetje teleurgesteld, geraakt of juist geïnspireerd? Reageer dan! Houden we van, doen wij ook!

22 reacties op Gastenboek

 1. Dag,
  Graag zou ik jullie eens live zien optreden. Is er zicht op na deze crisis? Met andere woorden, staat er iets gepland?
  Of moet ik het ergste vrezen en ‘doet’ Bajoes (even) niets meer.

  1. Hoi Els,

   we zijn voorlopig gestopt met oefenen, idd. wegens de Corona, we hopen binnenkort weer te beginnen. We gaan zeker weer optreden en komen ook met een 10-tal nieuwe nummers, ik houd je op de hoogte.
   Vriendelijke groet namens Bajoes,
   Bertjo.

  1. Hallo Zwaantje,
   we hebben helaas wegens gezondheidsreden van een van de bandleden onze activiteiten op een laag pitje moeten zetten. Maar… we hebben wel nieuw repertoire voor een nieuwe CD en zijn druk doende weer een fijn optreden te verzorgen, we houden je op de hoogte!

 2. Weer dik genieten in het TOK-theater. Alleen jammer dat het weer jullie dwong de afloop wat te versnellen. Veel nieuwe nummers gehoord. De nieuwe CD gaat met dat materiaal zeker leuk worden. Ik kijk er al naar uit. Succes met ook de goede doelen die jullie ondersteunen. Mooi initiatief!

 3. Beste Bajoes,
  Ik heb jullie rustgevende kabbelende songteksten en muziek goed beluisterd en het lijken wel gedichten. Vooral het zingen met verschillende stemmen a capella erg mooi.
  Een tip voor de volgende keer kan zijn: misschien iets meer vrouwenlijke input?

  1. Hoi Eva, bedankt voor je leuke commentaar en ja, meer vrouwelijke inbreng…
   De meeste nummers op de CD zijn nog uit de tijd dat ik alleen met Jaap muziek maakte maar zijn hier en daar wel al wat aangepast voor drie stemmen.
   Nieuwe nummers zijn wel driestemmig.

 4. Wat een sfeertje Bajoes, bij jullie derde Trap onder je Kont! We hebben zeer genoten van de muziek en de teksten, de praatjes, jullie ongedwongenheid, de humor en ook die meer ingetogen momentjes waarop jullie ons wisten te raken. Bijzonder zoals bij Vader en Gorter, jullie meerstemmigheid zo mooi werd ondersteund met die 2 gitaren. Dank jullie wel!
  Kunnen we volgend jaar weer op jullie trap komen genieten?

 5. Wat heb ik afgelopen donderdag genoten van jullie TOK-theater! Bijzonder leuk hoe jullie de gasten bij jullie optreden betrekken! En de afwisseling tussen humor en de meer serieuze onderwerpen. Met het heerlijke weer, een lekker glaasje en jullie optreden had ik een super avond! Dank jullie wel!
  Oh ja, jullie CD is ook erg leuk!

 6. Originele CD die jullie hebben gemaakt. Ligt lekker in het gehoor en in combinatie met de teksten duidelijk weer eens wat anders! Goede aanvulling op de markt van de Nederlandstalige muziek. Ben benieuwd naar jullie theateroptreden.

  1. Hallo Paul, ons eerstvolgende optreden is 28 juli, klik even op TOK-theater en je leest er alles over. Dank voor je leuke reactie.

 7. Jullie TOK-theater op 14 juli was weer zeer sfeervol en gezellig. Erg leuk hoe jullie direct met het publiek “samen spelen”. Ik gun jullie nog veel heerlijke zomer avonden.

 8. Jullie presenteren jullie gave muziek op een originele wijze. Ik kom deze maand zeker weer van jullie TOK-theater genieten!

 9. Onze vrienden in Zwitserland blijven het ‘Schommellied’ steeds maar draaien! En als ze even wat anders willen horen, dan klinkt ‘Bang’ of ‘Moeders Bloes’! Jullie CD gaat ook in Sankt Moritz niet vervelen!

 10. Jullie maken hele bijzondere muziek. Bijna literaire teksten verwerkt in liedjes die blijven hangen. Mooie stemmen en binnen jullie stijl ook weer de nodige afwisseling.

 11. Ik vind vooral jullie teksten erg goed. Het geheel kwam fris en spontaan over.
  Ik vond het een leuke avond en erg geschikt voor wat ik zelf doe maar dat hebben jullie gezien, hoop jullie weer eens ergens in zo’n leuke setting terug te zien en wellicht kunnen we samen in onze woonplaatsen wat opzetten.
  groeten Henk Jans, SingerSongwriter.

 12. Heerlijke songs. De teksten raken mij wel, soms diep in mijn hart. Want waarover jullie zingen maken we allemaal wel een keertje mee in het leven!

 13. Tijdens de autoritten van onze vakantie hebben we ‘…deining…’ grijs gedraaid. Mooie teksten, aansprekende melodieën, warme stemmen, eigenzinnige arrangementen en dat alles in harmonie en balans. Bajoes, zo’n album smaakt echt naar meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *