Bajoes, wie zijn we?

WIE ZIJN WE ?

Baj oes, bij ons…, Bertjo Harwig, Annette Keijzer, Jaap van der Slunt en Gerard Blonk is het niet allemaal goud wat er blinkt ! Soms is het zilver, soms koper. En ook brons kan heel mooi zijn, zeker als je het wat oppoetst. Als Klein Kunst Kwartet bezingen wij het leven vanuit onze tenen, veertig in getal. Het inspireert ons tot onze zelfgeschreven teksten. Op onze eigen muziek veroorzaken zij wel eens deining en voeren zij je mee tot voorbij je eigen horizon.
Wij maken geen uitgekauwde hits en schieten zeker niet met scherp! Maar wel vaak in de roos, althans als je geraakt wilt worden! Geen hapklare brokken dus.

B1

WAT WILLEN WE ?

Graag betrekken we jou zo optimaal mogelijk bij wat we doen. Het liefst bij jou op locatie, in een klein(er) gezelschap en in een wat intieme omgeving. Om met jou onze gedachten en gevoelens over uiteenlopende zaken te delen. En ook om samen met jou te lachen over de kleine dingen in het leven. Ook in het theater gaan wij graag met jou in dialoog.

WAT KUNNEN WE ? 

We schrijven onze liedjes altijd met een heel bepaald doel of over een bepaald onderwerp. Geïnspireerd door wat wijzelf maar ook anderen in het leven meemaken en ervaren. Heb jij zo’n idee voor een thema, een emotie, een specifieke ervaring? Misschien kunnen we daarover een aansprekend liedje maken. Zeker als dat geschikt is voor een speciale gelegenheid (en het liefst op tijd!) wordt gevraagd. Want ook hierin willen we toch wel een beetje anders zijn.

Gelanceerd tijdens TOK-theater 2016: ‘Waaaaarm….’